+
Search

U bent hier

more

Spoedgevallen

Praktische afspraken spoedgevallen

COVID-19 zorgt ervoor dat er aangepaste richtlijnen gelden in het ziekenhuis. De meest recente informatie hierover vindt u op deze pagina: https://www.azherentals.be/covid-19

De dienst spoedgevallen is een complexe dienst, waar het belangrijk is dat de rust zoveel mogelijk bewaard wordt. Mogen we u daarom vragen om onderstaande praktische afspraken te respecteren, wanneer u op bezoek komt bij een patiënt?

  • Meld u aan via de balie. Zo houden we het overzicht van wie zich op de dienst bevindt. U wordt bij de patiënt gebracht, zo gauw dat mogelijk is.
  • Er worden maximum twee personen (naaste/familie) in de box toegelaten, aangezien de ruimte er beperkt is. Er kan gevraagd worden om de behandelbox voor korte tijd te verlaten, omwille van verpleegkundige zorgen. Bezoek is welkom, zolang de normale activiteiten van de dienst hierdoor niet verstoord worden.
  • Bij vragen of problemen drukt u op de patiëntenbel en wacht u tot de verpleging langskomt.
  • Om de privacy van de andere patiënten te respecteren, vragen wij om de deur van de box te sluiten.
  • Er wordt geen informatie gegeven in de gang en/of aan de balie. Ook telefonisch wordt er geen informatie over de gezondheidstoestand van de patiënt verstrekt.