+
Search

U bent hier

more

Intensieve zorgen

Intensieve zorgen

Welkom op de dienst intensieve zorgen. Balie intensieve zorgen

Onze dienst behandelt patiënten met ernstige acute en levensbedreigende aandoeningen, vaak na een ongeval, een ernstige ziekte of bij ernstige complicaties na een operatie of een procedure. Ook na zware ingrepen worden patiënten op de dienst opgenomen. Intensieve zorgen is een gespecialiseerde afdeling waar veel gebruik gemaakt wordt van hoogtechnologische apparatuur. Een multidisciplinair, hoog opgeleid team staat er dag en nacht klaar om de patiënt de beste zorgen te geven.

Het kritische karakter van deze zorgen noodzaakt ons om het bezoek sterk te beperken en strikte afspraken te maken. We rekenen erop dat u hier begrip voor zal opbrengen. Goede communicatie over de ernst en de evolutie van de ziektetoestand met de patiënt en de familie vinden wij erg belangrijk. Aarzel daarom niet om onze artsen en verpleegkundigen aan te spreken als u vragen heeft.

Op deze pagina's proberen we u de voornaamste informatie over onze werking te geven. De volledige onthaalbrochure kunt u ook hier nalezen.